Hírlevél
E-mail:
Név:

Az adatokat bizalmasan kezeljük.
Itt bármikor leiratkozhat.

BemutatkozásA fércművek tevékenységének leírásához új szót kellett alkotni, ami kifejezi mindazt, amit a név takar.

A fércművek egy
játékszerészet.

A játékszerész Sebők Judit, aki hátrahagyva korábbi hivatását, a textilek, kelmék, filcek és bőrök világában új kihívásra lelt.

A fércművek azért született 5 évvel ezelőtt, hogy boldog pillanatokat szerezzen. Kezdetben főleg az alkotónak. Az élet nagy meglepetése és ajándéka volt, hogy hamar kiderült, a fércművek másoknak is örömet okoznak.

A fércművek története 2008-ban kezdődött és azóta egyre több pozitív visszajelzés érkezik, amitől a márka lépésről-lépésre épül. A kezdetben készülő gyerekjátékok után hamar bővült a termékpaletta az ékszerekkel. A közös pont a textil. Mindkét vonalon az egyszerű, letisztult formák és a színes, játékos minták jellemzik a fércműveket.

A fércművek nem veszi túl komolyan magát, a játékos jelleg minden termékben felfedezhető, mégis precízen figyel a részletekre, hogy a vásárló érezze a törődést és a szeretet, amivel minden egyes darab készül. A hasonlóság mellett sincs két egyforma termék, hiszen kézzel készülnek egytől-egyig.

Judit Budapesten él két kisfiával és Garbó cicával. Fordított már könyveket, tanult zongorázni, valaha nagyon szeretett főzni, de manapság jobban szereti a férceket készíteni, úgyhogy virtuóz pizza rendelő lett a család. Erre nem büszke, de a fércművekre annál inkább.