Hírlevél
E-mail:
Név:

Az adatokat bizalmasan kezeljük.
Itt bármikor leiratkozhat.

Fizetés


A webshopban leadott megrendelés elküldésekor a Vásárló a megadott e-mail címére egy automatikus értesítést kap az aktuális rendelése számával, dátumával, a termékek részletezésével és áraival, valamint a szállítással kiegészített végösszegével. A Szolgáltató a megrendeléseket a feldolgozás után egy válasz e-mailben igazolja vissza 2 munkanapon belül. Az internetes vásárlás után 3 munkanap áll rendelkezésére a vételárat a számlára utalni. A webáruházban előre átutalással és PayPal-on keresztül lehet vásárolni.

Előre utalás esetén a Szolgáltató adatai:

A számla végösszege átutalással fizetendő a következő számlaszámra: 11773205 - 07619290
A számlatulajdonos neve:  Sebők Judit
A számlavezető bank: OTP Bank Zrt. 

Készpénzzel történő befizetés teljesítése esetén a tranzakciós adó a vevőt terheli. 

PayPal-on keresztül való fizetésnél az alábbi e-mail címre kell a számla végösszegét elutalni: info@fercmuvek.hu 

 Bankkártyás fizetés

Jelenleg áruházunkhoz nem tartozik bankkártyás szolgáltatás, így Vásárlóink nem tudnak bankkártyával számlát kiegyenlíteni. Amennyiben Vásárló bankkártyás fizetésre felszólító ajánlatot kap Szolgáltató nevében, azonnal jelezzen, mert ilyen felszólítást Szolgáltató semmilyen körülmények között sem küld ügyfeleinknek. Természetesen ezen felszólításnak ne tegyen eleget, mert felmerülhet a csalás gyanúja.
Amennyiben Webáruház szolgáltatásunknál elérhető lesz a bankkártyás fizetési mód, azt közleményben tudatjuk kedves látogatóinkkal, vásárlóinkkal.