Hírlevél
E-mail:
Név:

Az adatokat bizalmasan kezeljük.
Itt bármikor leiratkozhat.

SzállításA küldemények kézbesítése, szállítása postai úton történik, sikeres megrendelést követően, amely a fentiek szerint történt. Ha a megrendelés értéke nem éri el a nettó 25.000.- forintot, bruttó 850 forint a postázás és csomagolás díja Magyarországon belül. A postázás költségét Szolgáltató átvállalja (tehát vevő részére ingyenes), amennyiben az aktuális megrendelés értéke meghaladja a nettó 25.000.- forintot. 

Külföldi szállítás is megoldható egyedi rendelésként, de vásárlás előtt kérem, hogy érdeklődjön az info@fercmuvek.hu  e-mail címen. A külföldi szállítás feltételeinek írásbeli visszaigazolása szükséges a szolgáltató részéről, a telefonos tájékoztatás nem minősül a külföldi szállítás elvállalásának. Írásbeli visszaigazolás hiányában a megrendelő köteles hitelt érdemlően bizonyítani a külföldi szállítás megrendelését. Ennek hiányában a Szolgáltató szállításra nem kötelezhető.

A megrendelések levélként csomagolva kerülnek megküldésre - a munkanapokon reggel 9 óráig beérkező utalások kerülnek 3 munkanapon belül csomagolásra és postázásra - a Magyar Posta Zrt. ajánlott, elsőbbségi szolgáltatását igénybe véve. A szállítási díj a vevőt terheli, mely a számláján is megjelenik. A csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén azonnal kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni, a késedelmes jegyzőkönyvezésből eredő kockázatot a késedelmes fél viseli! 

A postázási díjak a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint módosulhatnak, így szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a szállítási díjakat is – áraihoz hasonlóan – a honlapon egyoldalúan bármikor módosítsa. 

A Magyar Posta Zrt. kézbesítési szabályainak be nem tartásából eredő teljesítési kockázatok a Vásárlót terhelik, így különösen a mindenkori átvételi határidő elmulasztása.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra is. hogy bármikor megváltoztassa a szállító személyét vagy a szállítás egyéb feltételeit. Erről a honlapon mindig késedelem nélkül tájékoztatjuk a megrendelőinket.  A szállítás aktuális feltételeire vonatkozóan mindig a megrendelés napján irányadó jelen Általános Szerződési Feltétel vonatkozik.