Hírlevél
E-mail:
Név:

Az adatokat bizalmasan kezeljük.
Itt bármikor leiratkozhat.

Jogi nyilatkozat

Amennyiben belép Szolgáltatóhoz, ill. a www.fercmuvek.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket. Ez a weboldal Sebők Judit szellemi terméke és a fércművek elnevezés, valamint a logo ábrája Sebők Judit védjegyoltalma alatt áll. A fercmuvek.hu webáruház bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. 

Tilos a lap teljes egészének ill. részeinek másolása, feldolgozása és további üzleti célú felhasználása Sebők Judit írásos hozzájárulása nélkül. A fent említett, weblapon található tartalmak bármely része bérelhető. A bérleti (használati) díj tartalmi részenként (bármely kép, szöveg) 40 000 Ft / nap. Jogtalan felhasználás esetén ezt a díjszabást vesszük figyelembe hatósági eljáráskor. 

Amennyiben a felhasználó vitatja, hogy bérelni szerette volna a tartalmakat, akkor vita esetére kötbérnek minősítjük a használati díjat, amelynek összege másolt képenként és a másolt szöveg bekezdésenként 40.000 Ft/alkalom/nap. A kötbér alapját képező másolás tényét ügyvéddel és közjegyzői ténytanúsítással bizonyítjuk, és alkalmanként (szerzői jogsértésenként) állítjuk számlába. 

Amennyiben a webshopunkban kapható termékeinket az engedélyünk nélkül valaki változatlan formában vagy nagy mértékben hasonló és összetéveszthető módon lemásolja, átveszi, és szerzői oltalom alatt álló alkotói mintáinkat, egyedi formáinkat,  logóinkat, alkotói megoldásainkat üzleti céllal használja az előzetes engedélyünk nélkül, ezeket értékesíti és ezzel nekünk kárt okoz, fenntartjuk a jogot a szerzői jogi jogsértések jogi úton való érvényesítésére. A bizonyításra közjegyzői ténytanúsítványt és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának önkéntes műnyilvántartási adatbázisát használjuk. Mindkettő hitelt érdemlően bizonyítja vita esetén termékeink formavilágának elsőbbségét és az interneten talált tartalmak hasonlóságát. 

Termékenként és másolásonként a bennünket érő kár az el nem adott termékünk értékével azonos, így átvett mintánként - termékeink átlagárát alapul véve - a másolási kötbért  3000  Ft / termék 1 db -ban határozzuk meg. Az így számított kötbért számlába állítjuk és az okozott kárt jogi úton behajtjuk. 

A mesterdarabjaink engedély nélküli utánzásáért ' mester minta használati díjat' kötünk ki, melyet kötbérként érvényesítünk. A 'mester minta használati díj' összege 100 db termékünk átlagárának, 300.000 Ft kötbérnek felel meg. Kérjük ne használd engedély nélkül mesterdarabjainkat, így mentesülsz ezen összeg megfizetése alól. Engedélyért írj ide, Sebők Juditnak: info@fercmuvek.hu

Szolgáltató oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével történhet. Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló szöveges, grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja: Webmasters-Informatika Kft.VistaIco.com

A fercmuvek.hu és Sebők Judit alkotó jogi nyugalmát nekünk dr. Németh Gabriella és a www.drnemethlaw.hu csapata garantálják.

Ők ugyanis: védik szerzői jogainkat (megkeresik a jogsértőket, akik másolják a honlapunk tartalmát az engedélyünk nélkül), behajtják adósainktól a kintlévőségeket, folyamatosan fejlesztik szerződéseinket és felügyelik adatkezelési és on-line értékesítési tevékenységünket azért, hogy Te soha ne csalódhass bennünk.